Lämpöpumppu lämmitykseen ja kesäisin jäähdytykseen - Tampere

Lämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa jossa ilman tai maan lämpö siirretään käyttöön. Lämpöpumpulla tarkoitetaan lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen tarkoitettuja laitteita. Kaikki laitteet joissa putkistossa kiertävä aine siirtää lämpöä, ovat lämpöpumppuja.

Lämpöpumppuja asennetaan pientaloihin ja teollisuuteen. Teollisuuteen ja yrityksille tehtävät lämpöpumppuratkaisut ovat usein jäähdytykseen liittyviä ratkaisuja. Lämpöpumppuja löytyy siis kaikkiin kohteisiin: lämmitykseen ja jäähdytykseen, yritysten tarpeisiin ja kodin käyttötarkoituksiin.

Ilmalämpöpumput

Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu on kestävä ratkaisu varsinkin uudisrakennuskohteiiin, jossa halutaan pitkäikäistä ja kustannustehoksta uusiutuvaa energiaa vuodesta toiseen. Maalämpöpumppuja asennetaan enemmän ja enemmän vanhoihin saneerauskohteisiin, jossa halutaan vaihtaa vanha öljylämmitys maalämpöön. Maalämmön asennus näihin kohteiiin on mykytekniikalla kivuton ja nopea toimenpide.

Scanoffice-maalämpöpumput

Ilma-vesi lämpöpumppu

Ilma – vesilämpöpumpu on onnistunut ratkaisu mm. suorasähkölämmitteisiin omakotitaloihin.

Lämpöpumpun ostossa ja asentamisessa säästät kun otat ammattilaisen apuun. Oikean pumpun valinta ja ammattimainen asennus ovat olennaiset asiat, silloin kun haluat säästöä energiakulutukseen. Lämpöpumpun asennus vaatii kylmäluvat ja sähköluvat.

Työn osuus on edelleen kotitalouksille verovähennyskelpoinen.

Myymme, huollamme ja korjaamme markkinoiden luotettavimmat lämpöpumput jotka on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteissa. Lämpöpumppua valitessasi vältyt harmailta hiuksilta, kun otat ammattilaisen asialle. Valitaan yhdessä sopiva pumppu käyttötarkoituksen mukaan.

Kotimainen Lämpöässä on varma valinta - Saat suomalaiset käyttöohjeet, teknisen tuen ja toimitukset.

Yrityksen edustaja tai kodin omistaja: Pyydä ilmainen arvio!

Scanoffice-ilmavesipumput

Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumppu ottaa lämmön talteen huonelilmasta. Poistoilmalämpöpumpulla saat myös ilmanlaadun paremmaksi kun ilmanvaihto on kunnossa.

Scanoffice-poistoilmalämpöpumput

Pyydä ilmainen arvio!

Lämpöpumppu säästää energiakuluissa ja antaa miellyttävän tasaisen lämmön ja jäähdytyksen.
Sähkömies on sähköalan ammattilainen ja asennus on ammattilaisen käsissä.
Saat kaisken saman katon alta: Tomimme laajasti Tampereen talousalueella.